Conferința Națională de Fiziologie SRF 2017

 

Stimați colegi,

 

Societatea Română de Fiziologie vă invită la a 29-a Conferinţă Naţională a Societăţii Române de Fiziologie cu participare internaţionlă, Fiziologia personalizată de la concept la medicina de precizie, care va avea loc în perioada 25 – 27 mai 2017 la Timișoara, Centrul OncoGen.
Manifestarea va reuni oameni de știință din țară și străinătate, va oferi cercetătorilor și clinicienilor ocazia de a discuta într-un cadru profesional cele mai recente progrese în domeniu și va aborda un program științific axat în egală măsură pe cercetarea fundamentală și clinică.
Conferința va debuta cu un simpozion dedicat tinerilor medici: Inflamația între alertă și răspuns – calea către medicina de precizie în bolile respiratorii va aduce în atenția tânărului medic specialist noutățile legate de mecansimele patogenice implicate în declanșarea astmului până la definirea de strategii terapeutice pentru viitor. Lectorii vor fi experți din Romania, iar workshop-ul va fi transmis prin teleconferință în centrele academice din România. În deschiderea simpozionului va conferenția Prof. Dr. Rudolf Valenta de la Universitatea de Medicină din Viena.
Vă așteptăm cu drag la Timișoara,
Prof. Dr. Carmen Panaitescu,
Președinte Conferință